Maandelijkse Eucharistieviering

Hier in West-Europa voelen wij meer en meer het dreigende priestertekort maar elders in de wereld zijn er nog vele roepingen en priesters. Met de misintenties dragen priesters een Eucharistieviering op met uw gebed, een gebaar van geestelijke solidariteit. Misintenties werken in twee richtingen: er wordt voor uw intenties gebeden en u helpt priesters te overleven.

Er wordt voor uw intentie niet alleen elders in de wereld gebeden, maar ook hier bij ons in de kapel van Kerk in Nood in de Abdij van Park. We nodigen u uit op onze maandelijkse Eucharistieviering, waarin gebeden wordt voor de intenties van de weldoeners. De vieringen worden elke laatste vrijdag van de maand voorgegaan door één van de priester-beursstudenten, die worden gesteund door Kerk in Nood.

______________________________________________________________________________________________________________________________________________________

Omwille van de coronaveiligheidsmaatregelen kunnen we helaas geen maandelijkse Eucharistievieringen laten doorgaan in de kleine kapel van ons secretariaat. Er wordt wel elke dag een Eucharistieviering opgedragen voor de intenties van onze weldoeners door buitenlandse priesterstudenten in de kapel van het Heilige Geestcollege in Leuven, waar zij met een studiebeurs van Kerk in Nood studeren. We blijven dus bidden voor uw intenties.

Doe een gift

Schrijf me in voor de digitale nieuwsbrief

Voor een goed databeheer hebben we deze gegevens nodig. Ons privacybeleid