Een miljoen kinderen bidden de Rozenkrans

Elk jaar op 18 oktober organiseert Kerk in Nood wereldwijd het initiatief ‘Een miljoen kinderen bidden de Rozenkrans’ met grote overtuiging. Bij de verschijning in Fatima is het Onze-Lieve-Vrouw zelf die de nog zeer jonge herderskinderen aanspoort om dagelijks de rozenkrans te bidden en dit gebed op te offeren voor de bekering van de zondaars en voor vrede in de wereld.

De engelen nemen een belangrijke plaats in de Rozenkrans in. Daarom willen we ons in de campagne van dit jaar bewust worden van de heilige beschermengelen en om hun hulp vragen, zodat we de vele uitdagingen van onze tijd duidelijk kunnen herkennen en leren onderscheiden.

Doe dit jaar mee met onze biddende geloofsgemeenschap!

Op woensdag 18 oktober 2023 om 18u15 bidden we live op Radio Maria. Kom samen met ons bidden in de kapel van Radio Maria (Sint-Reneldisplein 23, 3001 Leuven) of luister naar Radio Maria en doe mee van thuis uit.

Organiseer samenkomsten, met kindergroepen, scholen, gebedsgroepen,… en zelfs jullie eigen kinderen en kleinkinderen. Je vindt hier meer uitleg en downloadbaar materiaal hiervoor.

Laat het ons weten als u en uw kinderen met ons meebidden, en u ontvangt voor elk biddend kind een kleurrijk tientje als geschenk.

info@kerkinnood.be of +32 (0)16 39 50 50

Op deze manier zien we hoe onze internationale gebedsactie dit jaar met uw hulp een miljoen biddende kinderen bereikt.

Wanneer een miljoen kinderen de Rozenkrans bidden,
zal de wereld veranderen.
(Padre Pio)

We gebruiken cookies op deze website. Indien u doorgaat gaan we er vanuit dat u deze toestaat.

Doe een gift

Schrijf me in voor de digitale nieuwsbrief

Voor een goed databeheer hebben we deze gegevens nodig. Ons privacybeleid