Zalig Paasfeest

FacebookTwitterGoogle+
Bradi Barth  © Herbronnen vzw

Bradi Barth
© Herbronnen vzw

“Haal vlug de mooiste kleren en trek ze hem aan, doe een ring aan zijn vinger en schoenen aan zijn voeten. Haal het gemeste kalf en slacht het; laten we eten en feestvieren, want mijn zoon hier was dood en is weer levend geworden, hij was verloren en is teruggevonden.” En het feest begon. Lc 15,22-24

 

Goede vrienden van Kerk in Nood,

Uma Wijnants

Uma Wijnants

Barmhartigheid is de kracht die alles overwint, die het hart vult met liefde en die troost door te vergeven. Gods liefde deed Jezus verrijzen uit de dood. Deze hoopvolle boodschap is waard om verspreid te worden onder mensen van verschillende culturen. Laten we Gods milde liefde zichtbaar maken in onze wereld door onze werken van barmhartigheid.

Wij wensen u en uw familie een vreugdevol Pasen!

Mevr. Uma Wijnants

Directeur

Steun ons project van barmhartigheid in Papoea-Nieuw-Guinea

 

Samen met u willen wij een helpende hand zijn voor mensen in nood. Dankzij u ondersteunt Kerk in Nood de gelovigen overal waar ze worden vervolgd, verdrukt of in nood verkeren door informatie, gebed en actie.

U kan helpen door:

  • een gift voor een pastoraal project op rekeningnummer IBAN: BE91 4176 0144 9176 en BIC: KREDBEBB (Kerk in Nood vzw – zonder fiscaal attest). Pastorale projecten komen volgens de Belgische wetgeving niet in aanmerking voor de toekenning van een fiscaal attest.

  • een gift voor een sociaal project op rekeningnummer IBAN: BE11 4176 0100 0148 en BIC: KREDBEBB (Hulp en Hoop vzw – met fiscaal attest vanaf € 40,00). Zij die in de loop van het jaar € 40,00 of meer schenken voor een sociaal project, ontvangen het volgende jaar automatisch een fiscaal attest.

Alvast bedankt voor uw steun!

Reacties :

Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Pontical Foundation