Succesverhaal: Een boot voor de pastorale zorg in het Amazonegebied

Pastoor Washington Dioleno Araújo Taveres is opgetogen: dankzij uw hulp beschikt hij nu over de motorboot die hij zo hard nodig heeft om voor zijn parochianen te zorgen. Zijn Sint Johannes de Doper-parochie, gevestigd in Curralinho, ligt in de delta van het Braziliaanse Amazonegebied. De afstanden zijn enorm, want de 57 dorpen van de parochie liggen wijd verspreid langs de rivier. Tot nu toe moest deze jonge priester lange afstanden afleggen in een kleine, oude houten kano. Dit kostte hem veel kostbare tijd. Waardevolle kansen voor evangelisatie gingen verloren, want waar de Kerk niet aanwezig is, verspreiden sekten zich snel. Bovendien veranderen krokodillen, stroomversnellingen, drijvende boomstammen en slecht weer de pastorale tochten in de kleine kano vaak in potentieel dodelijke avonturen.

U hebt 13.800 euro bijgedragen voor de aankoop van de motorboot, waardoor het veel gemakkelijker wordt om voor de gelovigen te zorgen.

Bisschop Teodoro Mendes Tavares is ook erg blij dat u pastoor Washington Dioleno Araújo Taveres heeft geholpen. Hij dankt allen die hebben bijgedragen: “Wij willen nogmaals onze dank uitspreken, omdat deze aankoop van fundamenteel belang is voor ons evangelisatiewerk. Nogmaals bedankt voor alles en moge de Onbevlekte Ontvangenis, beschermster van ons bisdom, u zegenen.”

Aan allen die hun hulp hebben aangeboden: moge God u belonen!

We gebruiken cookies op deze website. Indien u doorgaat gaan we er vanuit dat u deze toestaat.

Doe een gift

Name(Vereist)
Adres(Vereist)
U zal worden omgeleid naar een beveiligde betaalpagina om uw betaling te voltooien.
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Schrijf me in voor de digitale nieuwsbrief

Voor een goed databeheer hebben we deze gegevens nodig. Ons privacybeleid