Kinderbijbel

FacebookTwitterGoogle+

Het project van de kinderbijbel “God spreekt tot Zijn kinderen” streeft ernaar om voor elk kind een bijbel te voorzien in de moedertaal. Vandaag is deze uitgave van Kerk in Nood beschikbaar in:

  • meer dan 50 miljoen exemplaren
  • in 172 talen
  • in 140 landen

Kinderen over heel de wereld houden van de kleine handige kinderbijbel. Met zijn korte, eenvoudige teksten en frisse tekeningen kan het plezier niet op! Voor vele kinderen is deze kinderbijbel het enige boek in hun moedertaal. Vaak is het ook het enige boek dat ze ooit zullen bezitten.

Voor veel kinderen blijft zo’n bijbel echter onbereikbaar omdat hun ouders vaak te arm zijn om zich de luxe van een boek te kunnen veroorloven. Daarom schenkt Kerk in Nood een exemplaar.

Hoe kunnen wij vandaag helpen?

Je kan dat door een kinderbijbel als geschenk te geven bij de Eerste Communie. In de lagere scholen gebruiken onderwijzers het in de godsdienstles. En de kinderbijbel is ook een geliefd werkinstrument van catechisten in de parochie.
In onze winkel vind je de kinderbijbel ook nog op cd-rom en voor kinderwoorddiensten is er een posterserie beschikbaar.
Een gift voor het project van de kinderbijbel kan op nummer KBC 417-6014491-76 of IBAN: BE91 4176 0144 9176 en BIC: KREDBEBB (Kerk in Nood | Oostpriesterhulp vzw – zonder fiscaal attest). Pastorale projecten komen volgens de Belgische wetgeving niet in aanmerking voor de toekenning van een fiscaal attest.

Samen met u willen wij een helpende hand zijn voor mensen in nood. Dankzij u ondersteunt Kerk in Nood de gelovigen overal waar ze worden vervolgd, verdrukt of in nood verkeren door informatie, gebed en actie.

U kan helpen door:

  • een gift voor een pastoraal project op rekeningnummer IBAN: BE91 4176 0144 9176 en BIC: KREDBEBB (Kerk in Nood vzw – zonder fiscaal attest). Pastorale projecten komen volgens de Belgische wetgeving niet in aanmerking voor de toekenning van een fiscaal attest.

  • een gift voor een sociaal project op rekeningnummer IBAN: BE11 4176 0100 0148 en BIC: KREDBEBB (Hulp en Hoop vzw – met fiscaal attest vanaf € 40,00). Zij die in de loop van het jaar € 40,00 of meer schenken voor een sociaal project, ontvangen het volgende jaar automatisch een fiscaal attest.

Alvast bedankt voor uw steun!

Reacties :

Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Pontical Foundation