Gift voor een kapel in het dorp Digolbagh in Bangladesh

FacebookTwitter

09/08/2018 Leuven – In het dorp Digolbagh in het noorden van Bangladesh wonen 200 katholieke gezinnen. Het ligt op ongeveer 3,2 kilometer van de missiepost van Bhalukapara, maar is wel vrij afgelegen. Het dorp is al sinds 1924 katholiek, maar het heeft nog altijd geen kapel. Pastoor Peter Rema doet er alles aan om het spirituele welbevinden van de gemeenschap te verzekeren. Hij heeft ons dan ook om hulp verzocht om in Digolbagh eindelijk een kapel te kunnen bouwen waar de katholieken voor het gebed kunnen bijeenkomen. De gelovigen brengen zelf grote offers om die onderneming te kunnen verwezenlijken, maar ze zijn te arm om de nodige financiële middelen bijeen te krijgen. Daarom zouden wij hen met 10.000 euro willen helpen. Met uw bijdrage lukt het vast wel.

Uw gift wordt voor deze of gelijkaardige projecten en voor de pastorale opdracht van Kerk in Nood gebruikt.

Mededeling op uw overschrijving : 342-01-19 Bangladesh

Samen met u willen wij een helpende hand zijn voor mensen in nood. Dankzij u ondersteunt Kerk in Nood de gelovigen overal waar ze worden vervolgd, verdrukt of in nood verkeren door informatie, gebed en actie.

U kan helpen door:

  • een gift voor een pastoraal project op rekeningnummer IBAN: BE91 4176 0144 9176 en BIC: KREDBEBB (Kerk in Nood vzw – zonder fiscaal attest). Pastorale projecten komen volgens de Belgische wetgeving niet in aanmerking voor de toekenning van een fiscaal attest.

  • een gift voor een sociaal project op rekeningnummer IBAN: BE11 4176 0100 0148 en BIC: KREDBEBB (Hulp en Hoop vzw – met fiscaal attest vanaf € 40,00). Zij die in de loop van het jaar € 40,00 of meer schenken voor een sociaal project, ontvangen het volgende jaar automatisch een fiscaal attest.

Alvast bedankt voor uw steun!

Reacties :

Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *