Barmhartigheid in Papoea-Nieuw-Guinea

FacebookTwitterGoogle+

 

Papoea_czusters_2016Welke werken van barmhartigheid ontdekt u in deze takenlijst van de Salesiaanse Missiezusters van Maria Onbevlekte Ontvangenis? Kinderen catechese geven, groenten telen, zieken bezoeken, godsdienstles geven in de lagere school, rouwbezoek, koken, dienst in de sacristie van de parochiekerk ter voorbereiding van de Heilige Mis, culturele activiteiten, Rozenkransgebedsgroep, kampen voor jongeren begeleiden

Year of MercyDoor begeleide meditatie, Eucharistische aanbidding, maandelijkse recollectie en retraites ontwikkelen de novicen hun relatie tot God. Ze bereiden zich voor op hun diverse taken door permanente vorming. Met uw bijdrage kan Kerk in Nood dit vormingshuis in Kerowagi blijven steunen.

Ontdek samen met ons Papoea-Nieuw-Guinea “The land of the unexpected” 

Dit is een pastoraal project. Giften voor pastorale projecten zijn niet fiscaal aftrekbaar.

Paaswens

Papoea_catechese_2016

Samen met u willen wij een helpende hand zijn voor mensen in nood. Dankzij u ondersteunt Kerk in Nood de gelovigen overal waar ze worden vervolgd, verdrukt of in nood verkeren door informatie, gebed en actie.

U kan helpen door:

  • een gift voor een pastoraal project op rekeningnummer IBAN: BE91 4176 0144 9176 en BIC: KREDBEBB (Kerk in Nood vzw – zonder fiscaal attest). Pastorale projecten komen volgens de Belgische wetgeving niet in aanmerking voor de toekenning van een fiscaal attest.

  • een gift voor een sociaal project op rekeningnummer IBAN: BE11 4176 0100 0148 en BIC: KREDBEBB (Hulp en Hoop vzw – met fiscaal attest vanaf € 40,00). Zij die in de loop van het jaar € 40,00 of meer schenken voor een sociaal project, ontvangen het volgende jaar automatisch een fiscaal attest.

Alvast bedankt voor uw steun!

Reacties :

Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Pontical Foundation