Arme Klaren in Brazilië: zusters van de hoop

FacebookTwitter

19 december 2017 Leuven – Zo’n 85% van de verslaafden die naar de “Fazendas da Esperança” of “Boerderijen van de Hoop” komen, vinden de kracht om een nieuw leven te beginnen zonder terug te vallen in de vicieuze cirkel van verslaving en criminaliteit.

De eerste Fazenda in de Braziliaanse stad Aparecida wordt ondersteund door het gebed van de Arme Klaren, die zich volledig toewijden aan drugsverslaafden en anderen aan de rand van de samenleving.

De congregatie is gezegend met vele roepingen. Meestal zijn die jonge vrouwen afkomstig uit arme gezinnen. De zusters leven zelf in armoede en hebben niet genoeg geld voor medische zorgen.

“We rekenen op uw vrijgevigheid”, schrijven ze, “zodat we verder kunnen gaan op onze weg van geloof en gebed en tegelijk deze nieuwe roepingen uit arme gezinnen verwelkomen.” Kerk in Nood wil hen helpen en heeft 3.250 euro beloofd.

Elke gift wordt voor deze of gelijkaardige projecten en voor de pastorale opdracht van Kerk in Nood gebruikt.

Mededeling voor gift 212-06-39 Brazilië

Samen met u willen wij een helpende hand zijn voor mensen in nood. Dankzij u ondersteunt Kerk in Nood de gelovigen overal waar ze worden vervolgd, verdrukt of in nood verkeren door informatie, gebed en actie.

U kan helpen door:

  • een gift voor een pastoraal project op rekeningnummer IBAN: BE91 4176 0144 9176 en BIC: KREDBEBB (Kerk in Nood vzw – zonder fiscaal attest). Pastorale projecten komen volgens de Belgische wetgeving niet in aanmerking voor de toekenning van een fiscaal attest.

  • een gift voor een sociaal project op rekeningnummer IBAN: BE11 4176 0100 0148 en BIC: KREDBEBB (Hulp en Hoop vzw – met fiscaal attest vanaf € 40,00). Zij die in de loop van het jaar € 40,00 of meer schenken voor een sociaal project, ontvangen het volgende jaar automatisch een fiscaal attest.

Alvast bedankt voor uw steun!

Reacties :

Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *