Noodhulp voor de Filippijnen

FacebookTwitter

Op 8 en 9 november 2013 werden de Filipijnen getroffen door een ongekend zware tyfoon met de naam Haiyan. Gevreesd wordt dat meer dan 10.000 mensen zijn omgekomen. De zwaarst getroffen gebieden, Leyte en Cebu, zitten zonder elektriciteit en ook communicatie is nauwelijks mogelijk. In de kustgebieden van de Stille Oceaan in het oosten van de Filipijnen zijn 95% van de huizen verwoest. Honderdduizenden hebben alles, huizen en geliefden, verloren.

Samen met u willen wij een helpende hand zijn voor mensen in nood. Dankzij u ondersteunt Kerk in Nood de gelovigen overal waar ze worden vervolgd, verdrukt of in nood verkeren door informatie, gebed en actie.

U kan helpen door:

  • een gift voor een pastoraal project op rekeningnummer IBAN: BE91 4176 0144 9176 en BIC: KREDBEBB (Kerk in Nood vzw – zonder fiscaal attest). Pastorale projecten komen volgens de Belgische wetgeving niet in aanmerking voor de toekenning van een fiscaal attest.

  • een gift voor een sociaal project op rekeningnummer IBAN: BE11 4176 0100 0148 en BIC: KREDBEBB (Hulp en Hoop vzw – met fiscaal attest vanaf € 40,00). Zij die in de loop van het jaar € 40,00 of meer schenken voor een sociaal project, ontvangen het volgende jaar automatisch een fiscaal attest.

Alvast bedankt voor uw steun!

Reacties :

Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *