Herdenkingsviering 2020

Door de strenge coronavirusmaatregelen kunnen we dit jaar helaas niet samenkomen om onze dierbare overledenen te gedenken. We laten deze christelijke traditie rond Allerheiligen en Allerzielen echter niet zomaar voorbijgaan. We beseffen dat vele mensen door het coronavirus of door een andere ziekte (een) dierbare(n) verloren hebben en dat het afscheid nemen helemaal anders werd.

Omdat verbondenheid in gebed altijd en overal kan, wensen we die verbondenheid met u in stand te houden. Daarom zouden we op vrijdag 30 oktober 2020 om 11u00 graag samen met u bidden: u bij u thuis en wij als medewerkers van Kerk in Nood in de kapel van het secretariaat. Daartoe bieden we u een liturgieboekje aan van de Eucharistieviering, samen met een kaarsje dat u tijdens de Eucharistie kan aansteken. We zullen dit ook live streamen, d.w.z. dat u het gelijktijdig kan beleven via de computer. Op die manier krijgt onze verbondenheid met elkaar een intenser karakter. Voor meer informatie en voor de aanvraag van het liturgieboekje met kaarsje: +32 (0)16 39 50 50 of info@kerkinnood.be

U kan ook een misintentie aanvragen (geen fiscaal attest) voor uw dierbare overledene(n):
• een Heilige Mis: 10,00 euro
• een Triduüm: 30,00 euro
• een Noveen: 90,00 euro
• een Gregoriaanse Dertigste: 300,00 euro

De Heilige Missen worden opgedragen voor de intenties van onze weldoeners door buitenlandse priesterstudenten in de kapel van het Heilige Geestcollege in Leuven, waar zij studeren met een studiebeurs van Kerk in Nood.

 

Doe een gift

Schrijf me in voor de digitale nieuwsbrief

Voor een goed databeheer hebben we deze gegevens nodig. Ons privacybeleid