Dag van de Weldoener Eucharistieviering

Het Hart van Jezus Christus is een onuitputtelijke bron van genade. Door dicht bij het Hart van de Heer te zijn, wordt ons eigen hart aangemoedigd om onze broeders en zusters met liefde te benaderen en ons aan te sluiten bij dit mededogen voor de wereld.

Ter gelegenheid van de Dag van de Weldoener op vrijdag 16 juni 2023 – op het Hoogfeest van het Heilig Hart – bent u om 11u15 welkom in de kapel van het secretariaat van Kerk in Nood voor een Eucharistieviering om alle weldoeners te danken voor hun liefde voor de noodlijdenden in de wereldkerk.

Na de Eucharistieviering is er gelegenheid voor ontmoeting bij een broodmaaltijd. U kan hiervoor inschrijven via een e-mail aan info@kerkinnood.be of telefonisch via het nummer +32 (0)16 39 50 50.

Zuster Cynthia El Kassis uit Libanon beschrijft dankbaar welk verschil u maakt als weldoener: “Iemand zei ooit dat alles wat we bezitten van dubbele waarde wordt als we het met anderen delen. Als ik om me heen kijk naar het verschil dat uw financiële steun heeft gemaakt voor ons, weet ik dat dit waar is. Wij danken alle weldoeners die ons hebben geholpen dit doel te bereiken en bidden dat wij altijd uw steun krijgen, zodat wij hand in hand alles bereiken wat nodig is om Gods Woord te verkondigen en Zijn missie uit te dragen.”

En Abdis Ruphina Chukwuka OSB uit Nigeria vroeg ons dit te laten weten aan onze weldoeners: “Wij, alle 98 zusters van de abdij van Umuoji, bieden alle weldoeners van Kerk in Nood negen dagen noveengebed aan voor uw gulle giften aan ons. Moge God u allen overvloedig zegenen en belonen.

We gebruiken cookies op deze website. Indien u doorgaat gaan we er vanuit dat u deze toestaat.

Doe een gift

Name(Vereist)
Adres(Vereist)
U zal worden omgeleid naar een beveiligde betaalpagina om uw betaling te voltooien.
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Schrijf me in voor de digitale nieuwsbrief

Voor een goed databeheer hebben we deze gegevens nodig. Ons privacybeleid