Adventsconcert voor Oekraïne

Koninklijke Zangkring Trinitas en mezzosopraan Maria Escalona met violiste Ginou Nuyts Rio zingen voor vrede en hoop voor de lijdende mensen in Oekraïne.

U bent van harte welkom voor het adventsconcert en nadien voor een drankje met taart en een ontmoeting met de Oekraïnse oorlogsvluchtelingen Valerii en Margarita, Natalya en Marek die onderdak kregen in de twee appartementen van het secretariaat van Kerk in Nood. De opbrengst van dit concert gaat naar de nood- en wederopbouwprojecten in Oekraïne.

Maria Escalona

Koninklijke Zangkring Trinitas was aanvankelijk een jongenskoor dat opgericht is in 1921 in het Heilige Drievuldigheidscollege in Leuven. Mettertijd is het geëvolueerd naar een gemengd volwassenenkoor dat zich voornamelijk toelegt op de uitvoering van religieuze en profane gezangen, dit onder leiding van dirigent Philippe Moury.

Mezzosopraan Maria Escalona (Madrid, 1971) kreeg een muzikale opleiding aan het SLAC/Conservatorium in Leuven. Voor Maria is muziek de universele taal die ons verbindt en ons menselijker maakt. Ze is ervan overtuigd dat muziek ons helpt om elkaar beter te begrijpen en om de materiële wereld te vermenselijken. Ook gepassioneerd door literatuur, is ze de auteur van drie romans en voelt ze zich gelukkig met een boek in haar handen. Voor Maria is het leven een geschenk en zingen is ‘la salsa de la vida’ (de saus van het leven).

Wanneer: zondag 18 december 2022 om 14u00
Locatie: Abdijkerk Sint-Jan Evangelist, Abdij van Park, 3001 Leuven
Kaarten concert: bestellen via +32 (0)16 39 50 50 of info@kerkinnood.be

  • Volwassenen (vanaf 18 jaar): € 18,00 (drankje en taart inbegrepen)
  • Jongeren (13-17 jaar): € 5,00 (drankje en taart inbegrepen)
  • Kinderen (0-12 jaar): gratis (met drankje en taart)

We gebruiken cookies op deze website. Indien u doorgaat gaan we er vanuit dat u deze toestaat.

Doe een gift

Name(Vereist)
Adres(Vereist)
U zal worden omgeleid naar een beveiligde betaalpagina om uw betaling te voltooien.
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Schrijf me in voor de digitale nieuwsbrief

Voor een goed databeheer hebben we deze gegevens nodig. Ons privacybeleid