Misintenties

Priester in de Dominicaanse Republiek

Priester in de
Dominicaanse Republiek

Priesters zijn spilfiguren in een parochie, bisdom of geloofsgemeenschap. Hun herderlijke taak staat centraal. Kerk in Nood steunt priesters financieel.

Met uw gift dragen priesters een eucharistieviering op met uw intentie, een gebaar van geestelijke solidariteit. Misintenties werken in twee richtingen: er wordt voor uw intenties gebeden en u helpt priesters in hun levensonderhoud.

“Maak u nergens zorgen over, maar bid voor alles. Vertel God al uw problemen en verlangens en vergeet vooral niet Hem te danken voor alles wat Hij doet. Dan zult u de vrede van God ervaren, een vrede die ons menselijk besef te boven gaat en die de wacht houdt over uw harten en gedachten, omdat u in Christus Jezus bent.” (Filippenzen 4, 6-7)

U kan volgende missen laten opdragen:

 

Eén heilige mis€ 10,00
Een triduüm (3 heilige missen)€ 30,00
Een noveen (9 heilige missen)€ 90,00
Een Gregoriaanse dertigste (30 heilige missen)€ 300,00

 

U kan het bedrag overschrijven op ons rekeningnummer:?????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????

  • IBAN: BE91 4176 0144 9176
  • BIC: KREDBEBB
  • vermelding van de intentie
  • U kan de intentie ook per e-mail sturen naar info@kerkinnood.be.
  • U kan uw misintentie ook ingeven via de online schenkpagina. Gelieve in de mededeling het aantal missen en de intentie te noteren.

Er wordt voor uw intentie niet alleen elders in de wereld gebeden, maar ook hier bij ons in de kapel van het secretariaat van Kerk in Nood. We nodigen u uit op onze maandelijkse Eucharistieviering, waarin gebeden wordt voor de intenties van de weldoeners. De vieringen worden elke laatste vrijdag van de maand voorgegaan door één van de priester-beursstudenten, die worden gesteund door Kerk in Nood.

Tip: missen opgedragen voor een overledene (bv. dertigste) kunnen afgetrokken worden van het belastbaar actief van de nalatenschap.

Pontical Foundation